Érdekességek
A betegség a lélek nyelve

A betegség a lélek nyelve

A betegségnek mindig üzenete van számunkra, azt üzeni, hogy hiba van a gondolkodásunkban, látásmódunkban. Amennyiben sikerül hibás gondolkodásunkat felismerni és ezen változtatni akkor, a betegség elveszíti az értelmét, melynek következtében beindul a regenerálódási folyamat.

teljes cikk

Az aura

Az aura

Az aura a fizikai testet körülvevő és átható, fénylő test, mely jellegzetes sugárzást bocsát ki az értelmi, érzelmi és fizikai energiák kölcsönhatásaként. Minden atomi szerkezetű dolognak van saját energiatere.

teljes cikk


A csakrák

A csakrák

Létezik egy függőleges erőáram, mely a gerincoszlop mentén halad, túlterjedve a fizikai testen a fej fölé és a farkcsont alá. Ezek kavargó kúpalakú örvények, az energiamezőben. Energiaközpontoknak, csakráknak nevezzük őket.

teljes cikk
Girardi Long Life Design

Girardi Long Life Design

Létezik egy nemzetközi csoport, amely több évtizedes kutatások alapján egységbe hozza a divat eszközeit, a több ezer éves keleti asztrológiai és gyógyítási tapasztalatokat, az európai fitoterápia (gyógynövények alkalmazása), a kristálygyógyászat és az illatokkal való gyógyítás (aromaterápia) módszereit egészségünk elérése, megtartása érdekében. Az egészséges, hosszú élet ideája elérhető segítségükkel!

további információ


Gyógynövényekkel a téli depresszió ellen

Gyógynövényekkel a téli depresszió ellen

A madarak a hideg elől melegebb éghajlatra repülnek, az emlősök pedig téli álomba merülnek. Télen mi emberek is gyakran magunkba zárkózunk, begubózunk. A hideg évszakban jelentkező állandó álmosságot, fáradtságérzetet, kedvetlenséget összefoglalóan téli depressziónak nevezzük.

teljes cikk


vissza