Szolgáltatásainkról

Szolgáltatásaink célja a hármas egység, azaz a test, szellem és lélek harmóniájának kialakítása és fenntartása.

Terápiás módszereink külön-külön és együttesen is alkalmazhatóak. Legyen a páciens bármilyen fizikai, vagy lelkiállapotban a kezelések hathatós segítséget nyújtanak a problémákkal való megbirkózásban.

Alapvető terápiának tekintjük a Holistic Pulsing kezeléseket, hiszen ehhez a módszerhez szükségeltetik a legkevesebb energia befektetés - nevezhetjük szellemi és fizikai munkának is - a páciens részéről. A Holistic Pulsing egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve tartozik csak a masszázsformákhoz. Gyengéd, de mégis intenzív testorientált lazítási technika, amely a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. Ajánlott mindenkinek, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, alvási nehézségekkel küzdenek, vagy nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy akik egyszerűen csak elvesztették a testi-lelki egyensúlyukat és "nem érzik jól magukat a bőrükben". Jól alkalmazható a félelmek, szorongások oldásában, pánikbetegség és depresszió esetén pedig hathatós kisegítő terápia a gyógyításban. Várandós kismamáknak, vagy baba-mama masszázsként is jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

A lélekmasszázs kezelést egészítheti ki az energetikai kezelés, mely segít a legyengült, leromlott szervezetnek a feltöltődésben, a megbomlott egyensúly helyreállításában. Egyéni terápiaként is alkalmazható, ha csak egy "kis lendületre" van szüksége, vagy szeretné az immunrendszerét megtámogatni.

A Bach-virágterápiát azoknak ajánljuk, akik rossz lelkiállapotban vannak. A virágesszenciák természetes és szelíd módon segítenek többek között: félelem, szorongás, depresszió, apátia, megrázkódtatás, önbizalomhiány, bátortalanság, türelmetlenség, túlterheltség, alvászavarok, feledékenység, pánik és stressz, fogyókúra, stb. esetén.

Életmód tanácsadásunk segít feltárni a különböző élethelyzetek, betegségek kialakulásához vezető okokat egy személyes beszélgetés keretében. A személyes tanácsadó segít az egészséges spirituális és lelki fejlődésben, az egészség megőrzésében, illetve annak visszaállításában. A beszélgetést követően a terapeuta javaslatot tesz az alkalmazható terápiás lehetőségekre - mint pl. légző - és tornagyakorlatok, meditációs technikák, Bach-virágterápia, gyógyító kristályok - és elvégzi a szükséges energetikai kezeléseket. A terápiákhoz szükséges termékek igény szerint meg is vásárolhatóak nálunk.

vissza