Üdvözöljük

Nehezen fogalmazható meg az az érzés, amit ez a módszer vált ki, ezt jobb megtapasztalni!

A "jól érzem magam" érzése az, ha körülöttem minden rendben van, ha a test, szellem és lélek egyensúlyba kerül. Legyen szó megelőzésről, vagy egy adott probléma kezeléséről, a fenti hármas harmonikus egysége, a teljesség, az "EGÉSZ-ség" megvalósítása a célunk.

Mai rohanó világunkban az embernek szinte mindenre van ideje, kivétel saját magára. Amíg meg nem kapjuk az első figyelmeztető jeleket, hogy valamit tenni kellene, addig nehezen illesztjük be a napirendünkbe az önmagunkkal való törődést. Pedig nagyon is szükség lenne rá, hogy megelőzzünk egy életünkben fellépő problémát, vagy betegséget.

Ha az alábbi állítások igazak Önre, akkor valószínűleg nincs ránk szüksége, ha csak nem szeretne egy kicsit felfrissülni, vagy lazítani, úgy is fogalmazhatunk, hogy "wellnessezni".

  • Szereti, becsüli önmagát és elegendő időt szán magára.
  • Harmóniában él a környezetével, nincsenek konfliktusai, párkapcsolati, családi, vagy munkahelyi problémái.
  • Stressz-mentes, kiegyensúlyozott életet él.
  • Teljesen egészséges, nincs semmilyen fizikai, vagy pszichés panasza.

Ha viszont egy, vagy több állításra nemmel válaszolt, akkor kérjük olvasson tovább és tudja meg, hogyan tudunk az Ön segítségére lenni.

Azt, hogy az életünk milyen irányban alakul, nagyban befolyásolják a gondolataink, döntéseink és tetteink, az önmagunkhoz való viszonyunk. Viszont ha az ember nem kerek egész, ha nincs harmóniában önmagával, akkor mitől várhatjuk el, hogy a környezetével abban legyen, vagy önmaga érdekeit szem előtt tartva hozzon döntéseket, netán a pozitív gondolkodásával valósítsa meg az áhított céljait?

Ha egy kicsit is "bekerültünk a gödörbe", akkor tudhatjuk, hogy nagyon nehéz segítség nélkül kimászni onnan. Bár az általános nyugati orvoslás az utóbbi időben nagy fejlődésen ment keresztül, csodálatos eredményeket értek és érnek el, de sokszor a tudás ellenére sem tudják meggyógyítani a beteget. Miért is lehet ez? A magyarázat egyszerű, a "hagyományos" orvoslás a tüneteket kezeli és nem a kiváltó okokat szünteti meg. Ha a pácienst és panaszait nem egészként kezeljük, akkor hiábavaló a gyógyulást egy pirulától várni. Elérhetünk javulást, de valós gyógyulás csak akkor következik be, ha a kiváltó okot (A betegség a lélek nyelve) sikerül megszüntetni. Ehhez nyújthat segítséget egy alternatív terápia.

Hiába tény, hogy csak magunkra számíthatunk, nem várhatunk senkitől segítséget, ha "lábra sem tudunk állni", vagy "jártányi erőnk sincs" - ahogy mondani szoktuk. Nehéz egy problémákkal, vagy betegséggel küzdő embertől elvárni, hogy oldja meg a dolgokat.

Az igazság valahol félúton van. Igaz, hogy az embernek önmagának kell gyógyírt találni a bajaira és az is igaz, hogy segíteni kell neki. De akkor hogyan? Támaszkodni kell az emberi szervezet ős-bölcsességére. Szervezetünk mindig tudja, hogy mire van szüksége és hogyan tudja "megjavítani" magát. Ez a bölcsesség mindannyiunk birtokában megvan, csak fel kell ébreszteni, meg kell támogatni.

Sajnos a mai rohanó, túlcivilizált világunk egyáltalán nem kedvező környezet egy egészséges élethez. Sok a stressz, a szorongás, a félelem, táplálkozásunk természetesnek végképp nem mondható és még sorolhatnánk napestig. A szorongások, félelmek (tehát nem "egész-elem", nem kerek egész, csak "fél-elem"), következménye, hogy az energiarendszer blokkolódik, energiahiány alakul ki, az "EGÉSZ-ség" felborul. Az emberek, hogy ne kelljen szembe nézniük problémáikkal, félelmeikkel, betegségekbe menekülnek. Ez nem tudatos, hanem tudat alatti folyamat.

De mit tehetünk, ha úgy érezzük, hogy önerőből nem tehetünk semmit? Nincs más lehetőségünk, mint az, hogy támogató légkört biztosítsunk a bennünk rejlő ős-bölcsességnek, ős-erőnek. Nem vonulhat mindenki elhagyatott szigetekre, hogy meglegyen a kellő nyugalma és megszabaduljon a problémáitól. Itt, ebben a rohanó világban kell harmóniára lelnünk.

Ehhez kínálunk olyan hathatós segítséget, olyan módszereket, melyek beindítják az ős-emlékezetet, a szervezet önharmonizáló, öngyógyító rendszerét, amely segít megszünteti a betegségeket kiváltó okokat. A terápiás módszerekről részletesebben a Szolgáltatások alatt olvashat.

Ahogy a test, szellem és lélek harmóniába kerül, úgy oldódnak meg az eddig megoldhatatlannak látszó problémák, beindul a gyógyulási folyamat, az ember újra önmagára talál, felszabadul, képes célokat kitűzni és megvalósítani és a meglévő egységet fenntartani.

Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk "EGÉSZ-ség"-e megvalósításában és fenntartásában!

vissza