Masszázs előnyök
  S.B., 31 éves nő "Már az első kezelés után éreztem, hogy kiegyensúlyozottabb lettem. Megnőtt az életkedvem, újra lettek céljaim az életemben és erőm a megvalósításhoz."
  S.B., 31 éves nő

  "Teljes körű idegrendszeri ellazulást figyeltem meg, a kezelés teljesen kikapcsolt. A masszázs alatt kellemes ringató érzést tapasztaltam, utána pedig pihentebbnek éreztem magam. Ajánlani is fogom az ismerőseimnek is."
  H.N., 28 éves férfi

  "A kezelés alatt fizikai és lelki szinten is ellazultam, nyugtató, hullámzó érzéseket éreztem. Olyan volt, mintha egy ladikon eveznék, enyhén hullámzó, csendes vízen. A kezelés után jóleső pihentető érzést tapasztaltam. Kipihentebb, és ez által nyugodtabb lettem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
  Sz.E., 26 éves nő

  "A kezelések alatt és után nagyon kellemes volt a közérzetem, de a kirobbanó jó hangulaton kívül mást nem fedeztem fel. Eltelt jó pár hét mire észrevettem, hogy az addig rendszeresen jelentkező térdfájásom eltűnt. Ezek szerint nem hiányzott! :-)"
  Sz. I., 32 éves nő

  "Ma a boltból hazatérve nem működött a kapunyitó. Úgyhogy cuccok le a földre, kulcskeresés, végül bejutottam. Aztán beértem az előszobába és valami - számomra igazán szokatlan és megmagyarázhatatlan - dühroham tört rám. :-) Földhöz csaptam a cuccot a kezemből, ledobáltam a táskámat, a ruhámat. Mindezt olyan 2-3 négyzetméteres területre. A kulcsom később megtaláltam a lakásban jó messze. Aztán megdöbbenve álltam, hogy ez most mi? Utána eszembe jutott, hogy mondtad, előfordulhat ilyesmi. Na de velem? :-)"
  M.M., 51 éves nő

  "A múltkor kérdezted, hogy be tudok-e számolni valamilyen változásról a kezelések következtében. Hirtelen nem tudtam mit mondani, hiszen egyszerűen csak nagyon jól érzem magam! Nem voltak és nincsenek különösebb egészségügyi problémáim, a lelkiek pedig úgy néz ki megoldódtak. Csak most fedeztem fel, hogy csökkent a hajhullásom és megnőttek az eddig beszakadó, töredező körmeim. Nem tudom van-e köze a masszázshoz, de mivel nem tettem semmi mást, hogy ez így legyen, így ennek tulajdonítom. Köszönöm!"
  Á.M., 30 éves nő

  "A legutóbbi kezelésnél iszonyú náthás és nyűgös voltam. Akartam is kérni, hogy fejezzük be, mert megfulladok. Aztán arra gondoltam, hogy hátha mégis használok magamnak, ha maradok, így nagy nehezen végeztünk. A kezelés után kicsit még rosszabbodott is az állapotom, e miatt bosszankodtam is, de másnapra kitisztult a fejem, a náthát mintha elfújták volna."
  S.B., 31 éves nő

  "59 éves vagyok, és sajnos már évtizedek óta gerincproblémákkal küszködök.
  Azért vettem igénybe a kezelést, mert már a jobb vállam is annyira fájt, hogy öltözködni sem tudtam egyedül. Már az első kezelés után óriási javulást éreztem, mert szinte hihetetlennek tűnt, de megszűntek a fájdalmaim. Lelkileg is nagyon jó hatással volt rám, nem mintha lelki problémáim lennének, de egy kiegyensúlyozott személyiségnek is (mint én vagyok) jót tesz az a kellemes légkör, és az a barátságos, hangulatos, meghitt beszélgetés, ami a kezelést megelőzi, és követi. Sokféle masszázst ismerek, de ezt találom a legmegfelelőbbnek számomra, mert nem szeretem a durva beavatkozásokat, és itt egy nagyon kellemes zene mellett, nemcsak hogy fájdalom nélkül, de remek élményekkel gazdagítva gyógyulhatunk meg. Mindenkinek ajánlom, elsősorban akiknek valamilyen testi,- vagy lelki problémájuk van, de azoknak is, akik csak egy kis stressz-oldást, szellemi felfrissülést szeretnének maguknak."
  Helena, 59 éves nő

  vissza
  "Teljesen felfrissülök egy-egy ilyen kezelés után. Finom, puha és jó érzés lelkileg és testileg egyaránt. Köhögés formájában távozott belőlem néhány stressz-góc, úgy éreztem, hogy szó szerint "ki lett belőlem masszírozva". Kötelezővé tenném munkahelyeken (is)! :-) Ajánlom mindenkinek, aki szeretne ellazulni, feltöltődni és energikusabb lenni."
  G.M., 38 éves nő

  "A masszázs után figyelmeztettek, hogy pár napig történhetnek "meglepő" dolgok velem. Egészen addig nem hittem, hogy velem is történik valami, amíg le nem kiabáltam a férjem fejét és rá nem vágtam az ajtót. 35 év házasság után ez most először fordult elő, eddig lenyeltem mindent. Illetve a lélekmasszázs kezeléseknek köszönhetően kiegyenesedett a kalapácsujjam mindkét lábamon. Évek óta csak védőgyűrűvel a lábamon voltam képes zárt cipőt viselni, de erre többé nincs szükségem."
  M. Á., 64 éves nő

  "Úgy érzem magam, mintha megfürdették volna a lelkem. Utoljára baba koromban éreztem magam ennyire nyugodtnak. Jöhetek a jövő héten is?"
  Gy.A., 15 éves férfi

  "Több mint három éve ciklus zavarral küszködöm. Néhány hónapja járok már kezelésekre és a problémám jelentősen javult. Remélem, hogy nemsokára elérjük a tökéletes - és esetleg a más - állapotot. ;-)"
  M.I., 33 éves nő

  "Csak szeretnénk még egyszer megköszönni a tegnapi masszázst, nagyon jól esett! Éjszaka úgy aludtunk, mint a bunda, jól el is aludtunk reggel! :-)"
  Egy huszonéves pár

  "Rohanunk. Folyton, folyvást. Észre sem vesszük. Reggel felkelünk, aztán tesszük a dolgunkat egész nap. Munka vagy tanulás, háztartás, gyerekek, barátok, kinek mi jutott. A legtöbben meg akarunk felelni mindenkinek. Csak magunknak nem (az igencsak keveseket kivéve). Pedig - ezt ma már a hivatalos orvostudomány is elismeri - elsősorban önmagunknak kell megfelelnünk, nekünk kell boldognak lennünk, mert csak egy boldog ember tud boldoggá tenni másokat is. Ahhoz, hogy megtaláljuk a békét rohanó mindennapjainkban, szerencsére nem vagyunk magunkra utalva. Ma már bőségesen válogathatunk a különféle lazítások, gyógymódok között. Elég sok mindent kipróbáltam az elmúlt években, több-kevesebb sikerrel. Fizettem kemény tízezreket olyan kezelésekért, amelyek nem vezettek sehová. (Lehet, bennem van a hiba, nem tagadom.) Sokat, - éveket - küszködtem mindenféle betegséggel. Fájt a gyomrom, kivizsgálásról kivizsgálásra jártam. Sikerült többször is még rosszabb állapotba kerülnöm a különböző gyógyszeres kezelések eredményeképpen. Nemrég találkoztam a Holistic Pulsing lélekmasszázzsal. Bevallom, kissé szkeptikusan mentem el az első kezelésre. Már az első pillanatban kellemesen csalódtam: nem volt semmiféle hókuszpókusz, nem volt semmi más dolgom, minthogy élvezzem a zenét, és a masszőr finom, pulzáló érintéseit, ringatását. Csudajól éreztem magam. És azt gondoltam: ha semmi más haszna nem lesz, akkor is megérte, hiszen közel egy órán keresztül nem kellett törődnöm semmivel, és pihenhettem. Aztán elmentem a következő kezelésre, és a következőre, és a következőre... És szinte észre sem vettem, de egyre jobban éreztem magam. Eddig nagyon oda kellett figyelnem arra mit eszem, mert szinte bármitől képes voltam iszonyatos gyomorgörcsöket produkálni, amelyeket több hét kemény diéta követett (maximum napi 2 alma, kis főtt rizs, esetleg 1-2 szem főtt krumpli). Ma virslit reggeliztem mustárral. A napokban ettem töltött káposztát is. És semmi bajom! Sőt! Egyre kevesebbszer fáj a fejem, szinte teljesen rendbe jött az emésztésem, többnyire frissnek és üdének érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
  M.M., 51 éves nő