Masszázs előnyök

A Holistic Pulsing kezelés a maga egyszerűségével egyedülálló és a kezelt személyeknél igen rövid idő alatt meglepő változásokat indít el.

A lélekmasszázs egy nagyon hatékony módszer, amellyel mély változásokat idézhetünk elő a test, szellem és lélek (más szóval a test, a gondolkodásmód és a tudat) egységét megvalósító úton. Ez az igazán nem látványos módszer hosszútávon kínál megoldást a testi és lelki panaszokra.

Látványos eredményeket ér el azoknál az embereknél, akik élete épp válságos helyzetben van, akik nem látnak kiutat, akik éppen nem tudnak döntéseket hozni. Lendületet ad a hétköznapi gondok megoldásához, a páciens újra fényt lát az alagút végén.

De ha nem küzd semmi problémával, akkor is élvezi a kezelés nyújtotta "teljes kikapcsoltság" állapotát. Teljesül a mindenkiben meglévő vágyódás a törődésre, érintésre, emberi közelségre. Már néhány kezelés után felfedezzük önmagunkat és a bennünk lévő hihetetlen erőforrást, a világ pozitív értelemben megváltozik körülöttünk.

A legfontosabb ebben a módszerben, hogy nincs semmilyen szándékunk! Ebben teljesen eltér ez a metódus az összes eddig ismert formától. Sem a terapeutának, sem a kezeltnek nem "kell" vagy "muszáj" valamit elérnie, feloldania, diagnosztizálnia, megértenie, kielemeznie, stb. Egyszerűen csak bíznak a test és tudat bölcs döntésében, követik azok ösztönös jeleit.

A kezelt személynek nincs semmilyen dolga sem a kezelés alatt, sem utána. A terapeuta és a kezelt szervezete elvégez minden "munkát". Beindulnak a tudatalatti folyamatok, a páciens már a kezelés alatt mély ellazulást él át, kellemes, pozitív élménnyel gazdagodik.

A masszázs beindítja a szervezet természetes védekező és öngyógyító erejét. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, stimulálja a testet, szellemet és lelket, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben és kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

A stressz, a félelmek, a bizonytalanság, az állandó feszültség, a kimerültség, a folyamatos megfelelési kényszer, az elfojtott problémák okozta energetikai blokkok - gyakran már néhány Holistic Pulsing kezeléssel - feloldhatók.

A lélekmasszázs segít megoldani a lelki konfliktusokat, párkapcsolati, családi problémákat is. Megváltozott szemlélettel, kitisztult látással, teljesen új utakon vehetjük kézbe kapcsolatainkat. A kezelt életében harmonikus fejlődés indul, "öntudatra ébred", a terápia hatására megdöbbentő módon megnő az életkedv. Felfedezhetünk magunkban új, vagy rég elfeledett készségeket, képességeket. Újra feléled az ősi bizalom, a szeretet és biztonság érzete. Az újonnan felmerülő problémákat a kezelt önbizalommal és bizakodással közelíti és oldja meg.

Ez a terápiás módszer, segíti a pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Továbbá a gyengéd érintés segít feldolgozni a fizikai és lelki traumákat is.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia.

Várandós kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs, amely többek között oldja az izomgörcsöket, javítja a keringést és a kiválasztást.

A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását. A fájdalommentes érintéseknek köszönhetően azok is szívesen választják a Holistic Pulsing-ot, akik a hagyományos masszázs technikákat túl erőteljesnek, "durvának", fájdalmasnak találják.

A kezelés tartós jó közérzetet és elégedettséget hagy maga után, amit a kezelt magával vihet a mindennapokba.

Mindenkinek ajánlott a lélekmasszázs, aki szeretné visszanyerni testi-lelki egyensúlyát, egészségét és szeretne magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb lenni.

  • A test, szellem és lélek harmóniába kerül.
  • Tartós jó közérzetet biztosít.
  • Segít megoldani a lelki, párkapcsolati konfliktusokat.
  • A kezelt magabiztosabb, energikusabb lesz.
  • A kezelés kényelmes ruhában történik.

vissza