Energetikai kezelés, csakratisztítás és harmonizálás

A bioenergia az élő szervezetet éltető energia, amely minden életjelenségünk alapja. A bioenergiának többféle elnevezése ismert: a szanszkritban a prána, a kínaiban a qi (azaz csi), a latin nyelvben vis vitalis. Az embert egy biomágneses, bioelektromos töltésű erőtér, energiaburok, az aura veszi körül, amely ma már különböző technikai eszközökkel viszonylag pontosan mérhető.

Az egészség nem más, mint rendezett energiaáramlás a fizikai testben és az aurában. A blokkolt, vagy hiányos energiaáramlás következtében a fizikai test azon területei kevesebb energiát kapnak, a sejtek és szervek nem tudnak megfelelően működni és kialakul a betegség. A mai emberek aurája jellemzően sérült és gyenge, ami a rossz életvitelnek, lelki problémáknak és káros környezeti hatásoknak köszönhető.

Az energiaközpontok (csakrák) kitisztítása és működésük harmonizálása biztosítja az energiák szabad áramlását és az energia szint emelését, hogy az energetikai egyensúly visszaállhasson a normál állapotba. A kezeléssel befolyásolható a belső elválasztású mirigyek működése, ennek köszönhetően javul a hormonháztartás és az immunrendszer működése, beindul az öngyógyító mechanizmus és a méregtelenítési folyamat. Mivel a kezelés nem csak fizikai, hanem mentális síkon is hat, így segíti a kezelt személy gondolatainak, tetteinek pozitív irányba való elmozdulását.

A kezelést követően ellátjuk a pácienst hasznos tanácsokkal, egyénre szabott feladatokkal, hogy otthonába visszatérve folytatni tudja az elkezdett "munkát" és fenn tudja tartani a megfelelő energiaáramlást.

árlista

vissza