Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit egészséggel, az életminőség javulásával!
Az utalványok 3.000 és 6.000 Ft értékben vásárolhatóak meg és a feltüntetett szolgáltatásunkra válthatók be. Természetesen egyszerre több alkalomra is vásárolhat utalványt, ez esetben feltüntetjük az utalványon a kezelések számát. Az utalvány a megvásárlástól számított fél éven belül használható fel. (Az utalvány sorszámozott, tartalmazza a címünket, a szolgáltatás típusát, a telefonszámot az időpont egyeztetéshez és az érvényességet.)

Ajándékutalvánnyal igénybe vehető szolgáltatásaink árai:

  • Holistic Pulsing, a lélek masszázsa 6.000 Ft/alkalom
  • Életmód tanácsadás 3.000 Ft/alkalom
  • Energetikai kezelés, csakratisztítás és harmonizálás 3.000 Ft/alkalom

Amennyiben 10 alkalmas masszázs utalványt kíván vásárolni, úgy 1 alkalmat ajándékba adunk. Az utalvány értéke: 60.000 Ft, e helyett Önnek csak 54.000 Ft-ba kerül.

Az utalvány átvehető személyesen életmódközpontunkban (a megrendeléstől pár napon belül), postai úton ajánlott levélként előre utalással (+325 Ft), postai utánvéttel (+1.015 Ft), vagy az átutalás beérkezése után e-mailen kinyomtatásra. Nagyobb megrendelés esetén házhoz/cégéhez juttatjuk az utalványokat.

Amennyiben igényli, az átutalás beérkezése után a megvásárolt utalványt - akár az Ön személyes üzenetével - közvetlenül az ajándékozotthoz is el tudjuk juttatni futárszolgálattal (+1.100 Ft, átfutási idő: 1-2 munkanap az átutalás beérkezésétől).

Az ajándékutalványt megrendelheti az e-mail címünkre () küldött megrendeléssel, vagy telefonon (06-30/231-4331). Rendelését e-mailen visszaigazoljuk, amely tartalmazza a megrendelt szolgáltatást, a fizetendő összeget és az átutaláshoz szükséges információkat.

vissza